Ilse Moonen Fotografie

Foodies en Family

Ervaring Priscilla

april 2019

Ik ben werkzaam als voedingsdeskundige. Deze shoot heb ik geboekt omdat ik via Social Media meer wil laten zien van wat ik doe en waarom ik het zo leuk vind om te doen. Andere inspireren om je dromen achterna te gaan en nooit op te geven.
Mijn beeld bij deze shoot vooraf was dat ik vooral wilde neerzetten dat ik geen 9-5 baan heb en dat tik heerlijk vanuit huis kan werken. Vanuit mijn eigen bed, vanaf de bank of vanaf mijn thuis kantoor. Daarnaast verwachte ik ook een stukje zelfontwikkeling neer te zetten en vooral te laten zien dat het ontzettend leuk is wat ik doe!

Toen ik de foto’s van Ilse terug kreeg was ik blij verrast, want het is toch altijd spannend of de gemaakt foto’s ook daadwerkelijk voldoen aan de de verachtingen die ik vooraf had. En dit was zeker zo! De foto’s die ik terug kreeg straalde één voor één uit dat ik een eigen bedrijf heb en dat ik kan werken waar en wanneer ik wil.
Ilse is een open, gezellig en meedenkend persoon. Tijdens deze shoot hebben we veel lol gehad. Zij heeft meegedacht over elke plekken in huis wij het beste foto’s konden maken, maar ook als het ging om de materialen (zoals boeken of de laptop) keken wij samen wat wij het beste op de foto konden zetten en wat wij beter weg konden laten.

Iedere keer dat ik een shoot voor mijn bedrijf plan is Ilse de eerste en enige die ik daarvoor benader. Binnenkort staat er er weer een shoot op de planning en ik heb er enorm veel zin in!

Meer over Foodies en Family vind je hier