Ilse Moonen Fotografie

Home


GIRLBOSS

Flatlay

BEDRIJFSREPORTAGE


 
 
Ilse Moonen - iep Bergsma Fotografie - Vrouwelijke ondernemers - fotograaf 5.jpg

‘Een camera geeft je de mogelijkheid het moment van nu voor altijd vast te leggen.’

 
 

Ik geloof dat ik door middel van fotografie mensen kan laten zien wie ze daadwerkelijk zijn. Precies goed.
— Ilse Moonen

Ik wil je laten zien wat ik zie

Een moment voor eeuwig vastleggen. Het klinkt als een cliche, alleen omschrijft dit het beste wat ik met fotografie doe. En waarom dit zo’n enorme passie voor mij is. Mensen vastleggen op een manier waarin ze zichzelf herkennen. Soms juist een stap verder gaan en ze juist laten zien hoe anderen hen zien. Daar kan namelijk een wereld van verschil in zitten.

Als geen ander snap ik het ongemakkelijke gevoel als je voor de camera staat. Ik ben niet voor niets fotografe en geen model. Juist door dat ik het gevoel begrijp kan ik je helpen dat ongemak niet te voelen. Ik wil je uitdagen om jezelf te laten zien. Je bent namelijk een prachtmens en dat is iets wat ik graag aan de hand van mijn foto’s aan je wil meegeven.  Ik wil je laten zien wie je echt bent. 

 

Ilse Moonen - iep Bergsma Fotografie - Vrouwelijke ondernemers - fotograaf 24.jpg

Gepassioneerde fotograaf

‘Waar mijn passie voor fotografie begon? Geen idee. Ik merk sowieso wel dat ik veel met mooie beelden heb. Visueel ingesteld zeg maar. Als ik een boek lees heb ik zie ik gelijk de personages voor me als een film die zich in mijn hoofd afspeelt. Eerst heb ik zelf veel geoefend met fotografie. Later ben ik ook opleidingen en cursussen gaan volgen en heb ik mij ontwikkeld tot professionele fotografe. Mensen onderschatten vaak hoe moeilijk het kan zijn om op precies het juiste moment de knop in te drukken voor de juiste foto. En wat mensen achteraf pas doorhebben is dat de foto’s die tussen de poses door zijn gemaakt vaak de mooiste zijn.’


Instagram

Inspiratie genoeg kan ik je vertellen. Via Instagram laat ik je zien wat mij inspireert, maar ik vertel je ook meer over mijzelf. Klik hieronder op de foto’s om daar achter te komen!

|© 2019 Ilse Moonen Fotografie | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Foto credits |