Ilse Moonen Fotografie

Over mij

Ilse Moonen - iep Bergsma Fotografie - Vrouwelijke ondernemers - fotograaf 25.jpg
 

Een foto zegt soms meer dan duizend woorden. Het is een moment wat je voor eeuwig kan vastleggen. Na jaren kan je weer helemaal hetzelfde gevoel als je die foto in je handen hebt. Je moet weer denken aan het verhaal wat er om deze foto heen zat. Er schijnt een glimlach op je gezicht. Wat was dit mooi.

Fotografie is altijd al een passie voor mij geweest. Het vastleggen van die bijzondere momenten of iets wat mij opvalt in het dagelijks leven. Herinneringen voor later vastleggen. Of het nu gaat om een girlbossshoot, een bedrijfsreportage of iets anders. Het is bijzonder om daar onderdeel van te mogen zijn. Alleen wilde ik niet iemand zijn die simpelweg plaatjes schoot. Ik wilde echt goed worden in fotografie.

In 2013 begon ik om deze reden aan de Basis Fotografieopleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam. Daar leerde ik zoals de opleiding ook zegt de basis van fotografie. Mijn passie hierdoor groeide nog meer. Daarom startte ik in 2017 aan de School voor Fotografie in Utrecht om mij nog meer te verdiepen in dit vak. Het resultaat? Ik weet hoe ik bijzondere momenten op de juiste manier kan vastleggen, kan goed met jou meedenken en laat je comfortabel voelen voor de camera. 

Mijn favoriete foto’s? De foto’s waarvan mensen niet doorhebben dat deze genomen zijn. In deze foto’s zit een puurheid. Je ziet de mensen dan echt zoals ze zijn.

Denk je dat ik jouw fotograaf moet zijn voor jouw idee? Kijk dan gerust verder en als je vragen hebt, neem vrijblijvend contact op.